Despre noi

Despre noi

Amon Life vine în întâmpinarea pacienților săi cu o gamă largă de servicii clinice, dedicate diagnosticului de precizie. Dorim să oferim comunității un mediu de îngrijire a sănătății la standarde internaționale, în care preocuparea pentru starea de bine a pacientului este constantă.

Echipa de medici profesioniști și complexitatea serviciilor oferite în cabinetele noastre, fac din Amon Life un centru de referință în localitatea Jibou.

Beneficiind de echipamente medicale performante și tehnologii de ultimă generație, punem la dispoziția pacienților noștri 8 cabinete medicale acoperind următoarele specialități clinice:

Cabinet

Cardiologie

Cabinet

Medicină Internă

Cabinet

Endocrinologie

Cabinet

Reumatologie

Cabinet

Psihiatrie

Cabinet

Consiliere Psihologică

Cabinet

Neurologie

Cabinet

Urologie

Despre Clinica Medicala Amon Life

Valorile noastre

Ne concentrăm întreaga atenție asupra pacienților noștri, încercând mereu să oferim cea mai buna îngrijire medicală de care au nevoie.

Din dorința de a excela investim mereu în specialiștii noștri și în tehnologii avansate de diagnostic și tratament.

Tratăm fiecare pacient care ne vizitează clinica cu respect, corectitudine și demnitate.

Misiunea noastră

Incercăm să depăşim intodeauna aşteptările pacienţilor noștri cu dedicare şi profesionalism, prin servicii medicale de calitate. Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu înțelegere și deschidere, dar mai ales cu toate cunoștințele și priceperea noastră pe plan medical.

Suntem conștienți de faptul că fiecare pacient își dorește să fie tratat de cel mai bun medic specialist în domeniu, folosind aparatură medicală de ultima generație, astfel suntem preocupați constant în cea ce privește noile tehnologii medicale și nivelul de pregătire al personalului nostru.

Obiectivul nostru este să satisfacem cele mai exigente așteptări încercând să inbunătățim viața fiecărui pacient care apelează la serviciile oferite de noi.

1000+
Pacienți fericiți
9
Medici
8
Cabinete Medicale
1
Toate intr-o singură locație