Politica de confidentialitate


Cabinetele Medicale Amon Life, in calitate de administrator al website-ului www.amonlife.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal. Toate acestea se aplica prin prezenta politica de confidentialitate.

Website-ul, www.amonlife.ro pot colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Cabinetele Medicale Amon Life nu colecteaza date cu caracter personal decat in scopuri determinate, explicite si legitime si nu prelucreaza aceste date intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri. Nu vom solicita niciodata date personale excesive sau nepertinente prin raportare la scopul in care sunt colectate, respectiv prelucrate ulterior.


Colectarea datelor cu caracter personal pe site-ul www.amonlife.ro, implica utilizarea lor in urmatoarele posibile scopuri declarate:

- Pentru a ne asigura ca pagina web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

- Pentru a livra servicii precum newsletter-e, evenimente sau produsele Cabinetelor Amon Life.

- Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

- Cabinetele Amon Life colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice prin Google Analytics despre ce pagini accesati in interiorul site-ului.

- Cabinetele Amon Life colecteaza data cu caracter personal (nume, email, numar de telefon) prin formularul de programare pentru confirmarea programarilor facute on-line prin intermediul acestui site.


Cabinetele Medicale Amon Life nu retin datele cu caracter personal pe care dvs ni le trimiteti prin intermediul acestui site (formular programare), intr-o baza de date a clientilor, acestea sunt stocate doar pe adresa contact@amonlife.ro

Vom retine datele dvs pe o perioada limitata de timp, necesara rezolvarii unor anumite situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, dvs avand dreptul sa cereti in mod expres si in orice moment doriti, stergerea datelor dvs furnizate prin intermediul acestui site, din baza noastra de date. Va puteti exercita acest drept scriindu-ne pe adresa de e-mail: contact@amonlife.ro

Cabinetele Medicale Amon Life nu va divulga niciodata datele dvs cu caracter personal unor terte firme sau persoane, pentru a fi folosite in scopuri de marketing direct.

Cabinetele Medicale Amon Life isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi regulile din politica de confidentialitate in orice moment doreste, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.